Badoo chat – Mobil chat på android og Iphone

   

Badoo er et enormt chatnetværk med over 192 mio brugere, der dækker hele verden og dermed også Danmark. Det er altså ikke en dansk chat, men vi tager den med alligevel, da den rummer mange spændende muligheder.

På Badoo har man en profil, der kan bindes op på facebook, hvis man ønsker det, hvilket giver profilen en høj grad af seriøsitet. Profilen indeholder information så som køn, alder og placering samt også interesser, hobbies mv.

Badoo bruger disse informationer til at hjælpe brugerne med at finde chatpartnere, som de har noget til fælles med og som de dermed har størst sandsynlighed for at kunne få en hyggelig snak med.

Brug Badoo chat på din computer, tablet eller smartphone.

Brug Badoo chat på din computer, tablet eller smartphone.

Hvis du har lyst, kan du prøve Badoos “Fuldtræffer-spil”, hvor du bliver matchet med andre brugere på baggrund af information fra din profil. På den måde finder du nemt en chatpartner, du i forvejen ved, du har noget til fælles med. Det kan nogle gange føre til nogle lidt uventede matches, men der skal jo også være plads til lidt eventyr!

Desuden kan Badoo finde folk at chatte med, der er i nærheden ved at bruge brugernes aktuelle placering. På den måde finder du andre chattere, der er tæt på dig, så det er nemt at mødes til en kop kaffe eller lignende, hvis man får lyst til at tage chatten et skridt videre.

Badoo fås til både Android og iOS, så du kan tage chatten med dig på farten og/eller finde nye venner imens du venter på bussen eller pendler til og fra arbejde, så du ikke længere behøver at kede dig selvom du ikke er ved din computer.

Chat anonymt med VPN

VPN er en metode til at sikre dataforbindelser vha. kryptering, som samtidigt har den "bivirkning" at gøre brugeren anonym. Når man anvender VPN, bliver ens IP-adresse nemlig skjult for uvedkommende og kan derfor ikke bruges til at opspore brugeren.

Du kan læse alt om VPN på VPNinfo.dk