Chatroulette på Chatrt eller Airtime

   

Chatroulette er en af de nyere måder at møde mennesker på online og er ikke et chat forum i klassisk forstand. Her chatter man udelukkende på tomandshånd og der er altså ikke rum med forskellige kategorier osv. På Chatrt finder du en dansk chatroulette, hvor du altså fortrinsvis vil blive sat i kontakt med andre danskere.

Som navnet antyder, så er det ved chatroulette lidt af et lotteri, hvem du kommer til at chatte med, da siden vælger for dig. Udvælgelsen er dog ikke helt tilfældig, da det er muligt at målrette den ud fra kriterier som alder, køn, nationalitet mv. på de personer, man kan komme til at chatte med. Det er nemt at skifte partner, hvis man af den ene eller anden grund skulle få lyst til det. Med bare et enkelt tryk kører chatrouletten igen og finder en ny til dig en ny chatpartner!

Der er flere eksempler på, at folk er rendt ind i berømtheder, der bare sad og hyggede sig lidt på chatroulette, så hvis man er til den slags, kan man være heldig at komme til at snakke med folk som Paris Hilton, Robbie Williams og Justin Bieber.
[kkratings]

FaceBook + Chatroulette = Airtime

Der findes en masse sider, der tilbyder chatroulette i den ene eller anden form og der er ikke plads til at nævne dem alle. Et af alternativerne fortjener dog mere opmærksomhed, da det skiller sig ud fra mængden.

Airtime er chatroulette, der er forbundet med din FaceBook konto.

Airtime er chatroulette, der er forbundet med din FaceBook konto.

Airtime er navnet på den variant af chatroulette, som folkene, der i sin tid stod bag Napster, har udviklet og den er interessant af den ene årsag, at den er forbundet med din FaceBook konto. Det betyder, at brugerne i højere grad må stå til ansvar for deres opførsel på chatten, da de nu ikke længere kan gemme sig bag total anonymitet. Airtime er et super alternativ til den “rene” chatroulette, hvis du søger en mere sober form for chat.

Chat anonymt med VPN

VPN er en metode til at sikre dataforbindelser vha. kryptering, som samtidigt har den "bivirkning" at gøre brugeren anonym. Når man anvender VPN, bliver ens IP-adresse nemlig skjult for uvedkommende og kan derfor ikke bruges til at opspore brugeren.

Du kan læse alt om VPN på VPNinfo.dk