Jubii chat – M/S Jubii

   

Jubii chat er utivlsomt Danmarks mest veludviklede og avancerede chat forum. Temaet for chatten er maritimt og den går derfor under navnet “skibet”. Jubii chat er opdelt i rum, eller kahytter om man vil, der henvender sig til forskellige målgrupper.

Som ny chatter kommer du først til “Landgangen” og kan derfra bevæge dig rundt på skibet og besøge rum som “Technoclub”, “Balsalen” mv.

Jubii chats admins kaldes logisk nok for “styrmænd”og de har som prioritet at holde tonen på chatten sober samt at hjælpe dem, der må have brug for det. Dem kan du henvende dig til med spørgsmål mv. og de er som regel flinke til at hjælpe.

Du har en profil, hvor du kan fortælle de andre chattere om dig selv, lægge billeder op, sende og modtage private beskeder udenom chatten og hver chatter har desuden en gæstebog, hvor forbipasserende kan lægge en lille besked.

Undervejs som du chatter stiger du i rang og får løbende adgang til flere funktioner, hvilket tilfører Jubii chat en anden dimension end blot hurtig kontakt til nye mennesker.

Masser af funktioner på jubii chat

Du finder ikke en anden chat med lige så mange funktioner som jubii chatten.

Du kan også søge i profilerne og f.eks. finde alle online chattere i en bestemt aldersgruppe eller tilføje brugere til din venneliste, så du kan holde styr på, hvem af dem, der er online.

Som noget unikt gør Jubii chatten brug af et system, hvor man som bruger kan stige i rang ved at udføre forskellige handlinger. Der gives bl.a. point for, hvor meget man skriver samt meget andet. Når man stiger i rang får man adgang til flere af mulighederne på chatten. Bl.a. er der chatrum, man kun har adgang til, når man har opnået en vis rang. Man får også løbende adgang til at udføre flere “handlinger” på chatten, der er med til at gøre det til en chatoplevelse udover det sædvanlige.

Chat anonymt med VPN

VPN er en metode til at sikre dataforbindelser vha. kryptering, som samtidigt har den "bivirkning" at gøre brugeren anonym. Når man anvender VPN, bliver ens IP-adresse nemlig skjult for uvedkommende og kan derfor ikke bruges til at opspore brugeren.

Du kan læse alt om VPN på VPNinfo.dk