Ofir og forum chat

   

Rigtig mange mennesker leder efter den chat, der tidligere hed Ofir chat eller Forum chat og kunne findes på chat.forum.dk. Selvom de “ægte” chatsider ikke længere eksisterer, så findes der en 100% identisk chat på Superchat.dk.

Akkurat som førhen, så findes der rigtig mange forskellige chatrum og siden er nok det største og mest velbesøgte chat forum i Danmark. Her har du ingen profil og kommer derfor rigtig hurtigt igang med at møde nye mennesker.

Som på Ofir chat og Forum chat, så findes der tre hovedkategorier på Superchat; Generel chat, International chat samt Sex og score chat. Hvad kategorierne dækker over behøver vist ingen nærmere forklaring så husk at gå ind i det rigtige.

Der er masser af chatrum og du finder nemt et, der passer til dig, da de er overskueligt inddelt efter geografi, aldersgruppe, interesser mv. og superchat tilbyder også private chatrum. Det er et rigtig godt og simpelt gratis chat forum og du kan altid være sikker på, at der er masser af mennesker, samt den slags chat du er i humør til at finde på superchat.dk.

Oversigten fra Ofir chat / forum chat / chat.forum.dk

Oversigten fra Ofir chat / forum chat / chat.forum.dk

Som i de gamle dage på Ofir chat og Forum chat skal du stadig være over 18 år gammel for at chatte på Superchat og prøver du på at snyde kan du næsten være helt sikker på, at en af sidens årvågne admins opdager og banner dig (i hvert fald midlertidigt)!

TIP!: Hvis du er træt af at chatten åbner nye vinduer i din browser, så kan du bare kopiere adresselinjen, lukke vinduet og i stedet åbne et nyt faneblad, hvor du så kopierer adressen ind.

Chat anonymt med VPN

VPN er en metode til at sikre dataforbindelser vha. kryptering, som samtidigt har den "bivirkning" at gøre brugeren anonym. Når man anvender VPN, bliver ens IP-adresse nemlig skjult for uvedkommende og kan derfor ikke bruges til at opspore brugeren.

Du kan læse alt om VPN på VPNinfo.dk