Omegle – Ny slags chatroulette

   
Goomegle, et dansk Omegle alternativ

Der findes også et dansk Omegle alternativ: Goomegle

Selvom det i bund og grund er en variant af chatroulette og der allerede findes en side om det herinde, så har den alligevel fået sin egen side pga. popularitet og muligheder.

Omegle er som andre chatroulettes baseret på “tilfældig” parring af chatpartnere til privat chat. Der er dog den mulighed, at man kan vælge imellem forskellige interesser, så man bliver parret med personer, som man deler en eller flere af disse med. Det er også muligt at forbinde til FaceBook og på den måde lade siden aflure ens interesser ud fra, hvilke sider mv. man har “liked”. Selvom man forbinder til FaceBook, forbliver man stadig anomyn.

Chatten har som en spændende feature den såkaldte “spy mode”, hvor en tredjepart kan observere to personers chat uden selv at kunne deltage i den. Dette foregår naturligvis kun, hvis begge chattere indvilliger i det. Personen kan som sagt ikke deltage i chatten, kun observere, men har den mulighed at foreslå et diskussionsemne for chatten og så ellers se, hvad der kommer ud af det.

Udover at bruge chatten på din computer findes den også som apps til både Android og Iphone, hvor der dog desværre ikke er mulighed for at bruge webcam.

Dansk Omegle: Goomegle

Som med så mange andre gode idéer, så findes der også kopier af Omegle (der vel er en kopi af chatroulette) og der findes således også et alternativ, der henvender sig til danskere. Det opfindsomme navn til den danske variant er Goomegle og de tilbyder nogenlunde samme muligheder som den ægte vare. Her også parret med tilfældige chatpartnere ud fra interesser og du kan ligeledes vælge at chatte med webcam og mikrofon eller bare på tekst.

Chat anonymt med VPN

VPN er en metode til at sikre dataforbindelser vha. kryptering, som samtidigt har den "bivirkning" at gøre brugeren anonym. Når man anvender VPN, bliver ens IP-adresse nemlig skjult for uvedkommende og kan derfor ikke bruges til at opspore brugeren.

Du kan læse alt om VPN på VPNinfo.dk