Speek.dk – Gratis community for unge

   
Speek.dk - 100% gratis community for unge

Speek.dk – 100% gratis community for unge

Speek.dk er 100% gratis og påstår, at det vil de altid være.

Det er ikke kun en chat, men beskriver sig selv som et “community for unge” og siden byder på muligheder for at blogge, dele billeder, skrive privat, finde nye venner og selvfølgelig også at chatte (ellers ville det være mærkeligt at finde siden på gratischat.dk).

Som der står i overskriften, så henvender Speek sig til unge, hvilket afspejles meget fint i både brugerne og sidens muligheder.

Siden er som sagt ganske gratis at bruge, men kræver at du opretter en bruger før, du kan komme igang.

Det har ikke været muligt at opstøve, hvor mange aktive brugere, siden har, men med omkring 200 online brugere i skrivende stund (en søvning torsdag eftermiddag), kan man vist godt konkludere, at det er en velbesøgt side. Derfor er der også god mulighed for at finde nogen til en chat og ellers kan man jo altid se om der er nogle spændende mennesker blandt de mange on- eller offline profiler.

Speek.dk har kun én slags profil; nemlig den gratis, så der er lige muligheder for alle.

Som sagt er Speek ikke kun en chatside, men tilbyder også andre muligheder, hvor de mest interessante nok er et debatforum og deres “hot or not” afstemning. I debatforumet kan medlemmer diskutere emner om det meste imellem himmel og jord, og alle brugere kan både oprette nye diskussionstråde eller besvare andres.

“Hot or not” giver brugerne mulighed for at stemme på hinanden, så er du i tvivl om du er en hottie eller ej, og tør du få svaret, så kan du tilføje dit billede og få dommen (pas på med at stille spørgsmål, du ikke ved om du kan tåle svaret på 😉 ).

 

Chat anonymt med VPN

VPN er en metode til at sikre dataforbindelser vha. kryptering, som samtidigt har den "bivirkning" at gøre brugeren anonym. Når man anvender VPN, bliver ens IP-adresse nemlig skjult for uvedkommende og kan derfor ikke bruges til at opspore brugeren.

Du kan læse alt om VPN på VPNinfo.dk