Superchat – Danmarks største gratis chat forum

   
Superchat

Oversigten over de mange rum på superchat.

Superchat findes der rigtig mange forskellige chatrum og siden er nok det største og mest velbesøgte chat forum i Danmark.

Det har eksisteret i mange år, hvor det har heddet Ofir/Forum chat. Her har du ingen profil og kommer derfor rigtig hurtigt igang med at møde nye mennesker.

Superchat er opdelt i tre hovedkategorier: Generel chat, International chat samt Sex & score chat, hvad de dækker over taler vist rigeligt for sig selv. Du finder nemt rum, der passer til dig, da de er overskueligt inddelt efter geografi, aldersgruppe, interesser mv. og superchat tilbyder også private chatrum beregnet til færre chattere.

Det er et rigtig godt og simpelt gratis chat forum og du kan altid være sikker på, at der er masser af mennesker, samt den slags chat du er i humør til at finde på superchat.dk.

Husk at du skal være over 18 år for at chatte på Superchat.dk, ellers kommer chattens admins efter dig!

International chat på Superchat

Superchat har en sektion specielt til international chat, hvor rummene er inddelt efter nationaliteter eller sprog. Du finder bl.a. arabisk chat (Arab chat) og afghansk chat (Afghan chat) samt mange flere nationaliteter og sprog. Der er desuden også mulighed for at oprette private chatrum for 2, 3 eller 10 personer, hvis du/I ønsker et lukket chat forum, hvor kun en begrænset gruppe mennesker kan deltage.

International chat er en god måde at holde kontakten ved lige med folk fra hjemlandet, hvis man af den ene eller anden grund ikke bor der længere. Det kan også være en mulighed for at chatte med folk af samme nationalitet eller sprog som én selv, der også bor i Danmark, så selvom chatten er international kan det godt være, at den foregår på dansk.

Chat anonymt med VPN

VPN er en metode til at sikre dataforbindelser vha. kryptering, som samtidigt har den "bivirkning" at gøre brugeren anonym. Når man anvender VPN, bliver ens IP-adresse nemlig skjult for uvedkommende og kan derfor ikke bruges til at opspore brugeren.

Du kan læse alt om VPN på VPNinfo.dk